logo ciss bloemen wonen

Trouwwerk

bruidsboeket autoversiering

Van trouwboeketten tot versiering in bloei

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje? Dan mogen (seizoensgebonden) bloemen natuurlijk niet ontbreken! Naast gepersonaliseerde bruidsboeketten maken we onder andere:

Op het bruidspaar afgestemd

Voordat we aan de slag gaan om een trouwboeket, diverse tafelstukken of andere accessoires samen te stellen, bespreken we uw voorkeuren tot in de kleinste details. We begrijpen immers dat u op uw grote dag de perfectie wil benaderen.

Tijdens dat kennismakingsgesprek kunnen we daarenboven professioneel kleur– en plantadvies verstrekken. Vanzelfsprekend heeft u zelf de volledige controle over de uiteindelijke beslissingen die genomen moeten worden.

bruidsboeket

Interesse in een fantastisch bruidsboeket?

Plaats vandaag nog uw bestelling of kom langs in onze winkel!

bruidsboeket blauwe witte bloemen

Boeketten gebonden met lint, touw of draad

Bruidsboeketten maken we op twee verschillende manieren. Enerzijds kunnen we een met de hand gebonden boeket samenstellen. Dat betekent dat we losse stelen doorgaans met lint of touw in een stijl naar keuze omwikkelen.

Anderzijds kunnen we de bloemen met draad binden. Daarbij omwinden we de individuele stelen met een sterke draad om een speciale vorm te kunnen creëren. De prijs van uw boeket berekenen we op basis van de meerdere factoren, waaronder het aantal en de soorten bloemen.