logo ciss bloemen wonen

Rouwwerk

Rouwkransen & persoonlijke boeketten

Als u een van uw naasten verloren hebt, vindt u het vast belangrijk om die persoon een waardig afscheid te geven. Daarbij willen we zo goed mogelijk helpen.

We maken rouwkransen en –boeketten die op uw wensen – of die van de overleden persoon, als u daarvan op de hoogte bent – afgestemd zijn.

Of u nu een bloemstuk met bescheiden of juist uitbundige kleuren wil om een eerbetoon aan uw dierbare vriend(in) of familielid te brengen, wij brengen het voor u in orde.

rouwkrans
rouwboeket veteranen

Bloemstukken met een lint of kaart

We kunnen een gepast rouwlint of handgeschreven kaart aan de bloemen toevoegen. U kan uit diverse bindvormen kiezen en ook speciale verzoeken willigen we maar al te graag in.

Staat uw hoofd er op een dergelijk moeilijk moment niet naar om zelf alle beslissingen te maken? Dan kan u in onze rouwcatalogus kijken om een boeket of krans uit te kiezen of ons carte blanche geven om er respectvol iets sereens van te maken.

Sereen rouwwerk aankopen?

Plaats vandaag nog uw bestelling of kom langs in onze winkel!

Snelle bezorgservice in de regio rond Rheden

In een straal van 20 à 30 km rond Rheden kunnen we de bloemen met spoed afleveren, zodat u dat niet zelf hoeft te regelen en in elk geval een zorg uit handen kan geven. Bestellingen die voor twaalf uur ’s middags doorgegeven worden, kunnen we dezelfde dag nog bezorgen.

We nemen uitgebreid de tijd om de bloemen samen met u neer te zetten op een plaats die ze volledig tot hun recht laat komen. Twijfel niet om ons bij vragen een seintje te geven; wij staan voor u klaar.

rouwboeket overlijden